maandag 31 augustus 2009

TYCO

Goed nieuws voor Tyco er is terug zeer veel werk en er worden ook terug overuren gedaan in sommige afdelingen. Door deze werktoename zullen er 9 extra mensen aangeworven worden iedereen die technisch geschoold is kan een sollicitatie indienen! Dit op zich zal nog niet voldoende zijn waardoor er nog 11 mensen “geleend” zullen worden bij DANA en dit tot eind december. In normale omstandigheden ziet het er dan ook naar uit dat er geen werkloosheid meer zal zijn bij Tyco!
Openstaande vacatures technische geschoolden type A2 mechanica / elektriciteit /elektronica.
Ze zoeken voor de spuitgiet afdeling (molding) 5 personen: inrichters voor de spuitnietmachines voor iedere ploeg 1 persoon (vroeg en late ploeg, nacht, weekend dag en nacht) alsook voor de afdeling montage (assembly) 4 personen: 2 uitstellers (vroege en late ploeg) en 2 mechaniekers (vroeg en late ploeg).

DAIKIN

Donderdag 27.08.2009 om 13 uur 15, na drie dagen onderhandelen, hebben we onze slag thuisgehaald met het volgend resultaat.
We hebben de garantie gekregen dat er opnieuw, nadat al gemeld was net voor de collectieve sluiting dat de productielijn H1 lijn vanaf 31/8/2009 terug in 2 ploegen gaat werken, nu opnieuw, weliswaar vanaf 1 november tot 31 januari, 2 productielijnen (R2 en F3 lijn) ook in 2 ploegen gaat werken.
Daarvoor is het wel noodzakelijk om onmiddellijk, 50 tijdelijke Daikin contracten aan te werven voor een periode van 3 maanden, dit zal dan ook gebeuren.
De ex tijdelijke krachten van Daikin worden dan gecontacteerd.
Dit is dus positief nieuws.
Is het een opflakkering van het hoogseizoen (warme weer), of geraken we stilaan uit de economische crisis. Daar kon de directie ook niet op antwoorden vandaag.

BOMBARDIER

Openstaande vacatures voor lassers.

Geen opmerkingen: